top of page

6 Trucuri Pentru Èšinute Stylish


Cred că este momentul prielnic pentru a împărtăși cu tine anumite trucuri de styling pe care este util să le folosim în cadrul ținutelor noastre pentru un plus de stil. Așa că am făcut o selecție de artificii vestimentare pe care să le integrezi ușor în outfiturile tale!


1. Menține echilibrul

Atunci când vrei să adopți o ținută senzuală și să îți arăți pielea, păstrează echilibrul pentru a nu cădea în extrema penibilului. Asigură-te că, atunci când porți o fustă mini, spre exemplu, sau o rochie scurtă, mâinile tale, decolteul sau măcar umerii sunt acoperiți. Aceasta este o estetică clasică și nu ai cum să exagerezi aplicând acest principiu.


2. Moda înseamnă distracție

Joacă-te cu piesele din garderoba ta și mixează-le în mod diferit, până epuizezi posibilitățile. Aici intervine spiritul fresh, ca atunci când ești tânără și te iei mai puțin în serios. Experimentează în week-end, fie că este vorba despre o ieșire în parc cu copilul sau o vizită la prieteni.



3. Riscă

Fii deschisă și colaborează cu hainele tale. Și dacă ești ușor stridentă ca personalitate vestimentară, acest lucru poate fi chiar incitant – însă nu exagera, totuși! Oferă-ți șansa să faci chestii noi cu ceea ce ai deja în dulap.

Cum? Spre exemplu, o fustă plisată sau una midi pe care o porți de obicei la birou cu botine o poți mixa cu un tricou sau pulover, încălțăminte sport și geacă de piele sau denim. Aruncă un ochi pe Pinterest după o ținută ce conține piesa ta și observa apoi cum a fost utilizată în alte outfituri! Pinterest are capacitatea de a oferi un număr amplu de noi idei pentru un singur produs.


4. Menține proporțiile

Fiecare femeie își dorește trupul clepsidră pentru că este ceea ce credem noi că este cel mai dorit de bărbați, probabil. Cert este că, o femeie cu aceste forme încântă și stârnește invidia celorlalte femei. Fie vorba între noi, femeile se îmbracă mai degrabă să arate bine în fața altor femei, nu a bărbaților. Amin.

Astfel că, dacă ai un bust mai mare, marchează talia și apoi menține prin structura materialului echilibrul în partea de jos.

Mai multe detalii în articolul despre forme și siluete.


5. Dezvoltă-ți stilul personal

Visezi să fii cool și stylish așa cum vezi acum multe tipe pe Instagram.

Cultivă-ți dragostea și gustul pentru haine printr-o relație sănătoasă cu ele. Pentru asta nu trebuie să urmărești 2000 de astfel de femei pe rețelele de socializare. Ci trebuie să te cunoști, să știi cine ești tu cu adevărat, ce activități ai, ce îți place și CE ÎȚI DOREȘTI. Nu cine vrei să fii! Fii tu, reală! Iar abia când vei fii sigură de tine, vei ști exact ce ți se potrivește, ce te evidențiază față de restul, vei emana acel magnetism demn de postat pe Insta. Hainele vor deveni detalii, tu vei fi în centrul atenției.



6. Că tot am pomenit despre detalii…

Adaugă piese inedite ținutelor tale – haine bărbătești, piese vintage, paltoane splendide, genți colorate, pantofi sport metalizați. Nu toate de-odată! Atrage atenția prin cate un detaliu din outfitul tău astfel încât mereu cei cu care interacționezi să fie încântați de alegerea ta creativă!






Sharing is caring!

Dacă vrei să te alături altor femei preocupate de aspectul lor și interesate de dezvoltarea stilului personal, am creat acest Grup – singurul de acest gen din România (încă), o comunitate cu adevărat stylish!


Stay Stylish, db

148 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page