top of page

Provocările Toamnei 2019: Săptămâna a 4-a

Updated: Nov 23, 2019




Ultima provocare din această toamnă va fi despre descoperirea de noi combinații de ținute cu hainele pe care le ai deja, asigurându-te că te susține în toate aspectele vieții ocupate și te ajută în crearea de noi strategii pentru a îți duce garderoba la un alt nivel.

Dacă nu ai finalizat provocările din săptămâna 3, te rog să faci asta înainte de a ajunge la pașii de astăzi. Acordă-ți timpul necesar! Fără grabă.

Aceste provocări vor rămâne pe site ca punct de referință. Dacă utilizați Pinterest, puteți crea un pin cu acest link pentru a-l accesa ușor.


Patru săptămâni spre o garderobă care să te susțină - Săptămâna 4

Creează ținute noi și pune la punct lista de dorințe


Provocarea nr. 1 - Ținute noi


Acordă-ți puțin timp în dulapul tău curat și organizat. Nu e grozav acum? Odată cu eliminarea dezordinii s-ar putea să fii uimită de combinațiile de outfituri pe care nu le-ai observat niciodată. De fiecare dată când parcurg acest proces, întotdeauna găsesc un mod nou de a purta ceva sau de a redescoperi un vechi favorit.

Pentru a te ghida, utilizează boardul de Pinterest și diagrama stilului tău de viață. Încearcă să recreezi câteva dintre esteticile selectate pentru fiecare dintre categoriile de activități. Nu este necesar să le copiezi, înlocuiește cu ceea ce ai deja, și lasă-te inspirată de estetica aleasă.

Un truc important de menționat este utilizarea Pinterest ca motor de căutare pentru ținute. Spuneți că aveți o pereche de blugi negri. Pur și simplu introduceți „black jeans outfit” în Pinterest și pregătește-te pentru numeroase sugestii cool.

Nu uita să îți folosești întreaga garderobă în crearea ținutelor. Desparte costumele sau seturile și încorporează piesele pe care le păstrezi pentru o ocazie specială. Fă-ți poze cu noile ținute și păstrează-le în telefon, astfel încât să îți fie la îndemână atunci când aveți nevoie de inspirație rapidă.

Provocarea nr. 2 - Lista de cumpărături sau dorințe


Pe măsură ce lucrezi în garderoba ta, creând look-uri noi, notează-ți ceea ce ai nevoie pentru a crea mai multe ținute. Ai putea folosi un pantalon cu stil diferit? Poate că un pantof modern ar ajuta la mai multe ținute. S-ar putea să ai nevoie de ceva la fel de simplu ca un maoiu astfel încât să poți începe să porți acel pulover din tricot fin, cu decolteu.

Notează-ți orice care ar adăuga mai multă viață garderobei tale existente. Păstrează această listă cu tine și în viitor alege să faci achiziții DOAR a pieselor din listă! Procedând astfel rămâi concentrată, iar garderoba ta mai funcțională.

Dacă vei cumpăra lucruri care nu sunt pe listă, vei ajunge să ai din nou un dulap plin cu articole de care nu ai nevoie. Doar acesta a fost si motivul pentru care ai început revamp-ul, nu?


Alătură-te Grupului privat de pe Facebook pentru întrebări și detalii la sesiunea LIVE Q&A ce va avea loc Marți, 29 octombrie ora 14.00.

Știu că ai o mulțime de întrebări despre cele 4 săptămâni de provocări, haine, compartimentare, depozitare, siluete… așa că vom găsi răspunsul împreună:



Bucură-te de noul tău spațiu și de noul început al garderobei tale! Dulapul tău nu va arăta întotdeauna așa de bine. Viața se complică zilnic și va fi nevoie să te menții. Eu aplic acest proces de două ori pe an, doar că nu durează patru săptămâni. În aproximativ o oră totul se rezolvă. Amintește-ți că garderoba ta evoluează mereu. Nu va fi niciodată „gata”.

Există întotdeauna ceva pe lista de cumpărături care trebuie înlocuit. Sper doar că după acest exercițiu să începi să îți faci cumpărăturile la un standard mai înalt și să realizezi că nu ai nevoie de atât de multe lucruri, ai nevoie doar de opțiunile potrivite pentru tine.


Stay stylish, db.


85 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page