top of page

Ce să Cumperi Acum ca să Porți mai Târziu

Updated: Sep 26, 2019





Începutul oficial al toamnei este la un pas distanță. Desi afară este încă o vreme foarte caldă, gândul îmi zboară la temperaturi rezonabile de toamnă. Și suntem în plin sezon de reduceri. Așa că propun o strategie de cumpărături puțin diferită în acest an. Haideți să vedem ce achiziții să facem pe final de vară ca să putem să ne bucurăm de ele și să le purtăm în tranziție spre o vreme puțin mai răcoroasă.








Culori Închise


Nimic nu strigă “toamnă” mai mult decât violet, roșu, verde închis, muștar. Îmi plac culorile închise de toamnă, care să nu fie clasicele nuanțe în care ne cumpărăm pulovere. Și nici nu trebuie să fie pe un pulover: încearcă fuste, rochii, bluze subțiri și fluide sau topuri fără mâneci care se vor potrivi cu sacouri sau cardigane în zilele răcoroase.









Saboți


Modelul acesta l-am tot văzut în magazine, pe strada, a revenit în forță și părerea mea este că nu o sa dispară nici sezonul următor. Saboții au tot prin teren în ultimii ani. Sunt practici, comozi, dar și eleganți. Este un pantof excelent de tranziție, de la cald la rece.








Accesorii Coniac


Nimic nu te duce cu gândul la toamnă mai mult decât accesorii în nuanțe închise. O geantă de zi într-o nuanță de coniac te susține pe parcursul întregului an, este versatilă și practică, și chiar încălzește cu tonul ei o ținută. Fiind încăpătoare, poți păstra înăuntru un cardigan sau o eșarfă pentru o seară mai răcoroasă.


images credit: pumpsandpushups.com



Straturi Delicate

Toamna este sezonul ținutelor în straturi, întrucât vremea nu este tocmai hotărâtă – dimineața și seara este răcoare, la amiază este cald. Poți să faci achizițiile de pe acum, și să le porți separat. Blugi ușori, jachete subțiri, cardigane cu țesătură fină. Pe toate le poți purta mai târziu, împreună, atâta timp cât ai grijă ca acestea să se asorteze între ele.





La final, te invit pe Grupul pentru dezvoltarea stilului personal - Facebook, iar pentru postările din social media utilizează hashtagul #danabarbu .

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. E gratuit! La fel ca și Grupul.


Stay Stylish, db

161 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page