top of page

Cum ne jucăm cu proporțiile la birou

Updated: Oct 15, 2019


Astăzi vreau să ofer o idee de update stilului de ținută de birou, în afara liniilor clasice, drepte, curate. De ce nu am crea forme și siluete? Fustele midi - acelea care coboară circa 5 centimetri sub genunchi - au devenit extrem de populare în ultimele sezoane. Inițial, toate am considerat că va fi doar un alt trend trecător, însă, doamnelor, acestea demonstrează că sunt aici ca să zăbovească o perioadă bună. Apar din ce în ce mai mult în colecțiile lux, premium și mass market, iar această lungime a devenit o opțiune des întâlnită în ținutele persoanelor publice recunoscute ca avand un stil personal clasic. Personal consider că este o alegere excelentă. Dacă preferi un look ce o conține, dar te temi că nu ai înălțimea necesară și că nu ți se potrivește, fii fără teamă - există o situatie de compromis și pentru tine. Alegerea uneia cu talie înaltă, de o lungime imediat sub genunchi, este ideală pentru tipele mai scude, sau pentru oricare dintre noi care are glezne frumoase de arătat și doresc sa creeze alungirea picioarelor. Aceasta creează o estetică frumos echilibrată. Eu aproape întotdeauna îmi ajustez fustele midi achizitionate, așa cum mi se pare că îmi avantajează cel mai bine picioarele - se vad gambele bine lucrate de pantofii cu toc. Blazerul și fusta din imagine sunt elemente cheie pentru un astfel de outfit. Blazerul oferă structură și echilibru, iar fusta creează mișcare și atrage privirea. Fusta scoate în evidență două trenduri importante în acest sezon: lungimea midi și animal print, totul într-un mod extrem de purtabil (pret-a-porter).

De asemenea, aceasta este foarte versatilă. Astfel, purtată la un eveniment, poți alătura un pulover fin din casmir care urmează linia corpului, sandale cu toc și o geantă plic.

Sau, te poți inspira dintr-un articol anterior , să îi adaugi o jachetă din denim cu un tricou din bumbac, pentru un look mai relaxat, seara, în oraș.

În zilele libere poți opta pantofi sport sau ghete joase și o jachetă din piele.


Astăzi o purtăm la birou cu sacou negru, o altă piesă incredibil de versatilă, și totodată clasică - timeless. Sunt sigură că toate aveți sacoul negru în dulap. Poți purta pe dedesubt o cămașă frumoasă, albă, sau chiar un tricou uni. Accesorizează cu o geantă medie și pantofi cu vârf ascuțit și...gata!

Să ai o zi superbă la birou!

Stay Stylish, db.

66 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page