top of page

Rețetar de Ținute



Sigur te-ai întrebat cum face tipa aia cool de la birou cand se îmbracă de fiecare dată ireproșabil? Cate fuste are? De unde atatea outfituri? Stilul ei... inconfundabil! Wow! Are un retetar?

Rețetar de ținute aka outfit formula = ceva ce nu trebuie să lipsească din bucătăria garderobei tale.



Ce presupune? Combinații specifice pe care le poți purta în moduri diferite. Am putea să spunem că este o reinterpretare a unei „uniforme” personale.

Ia-ți un moment și gândește-te care este rețeta ta? Pentru că ea reflectă stilul tău, îți oferă încredere. Rețeta personală este o combinație specifică de croiuri. Alcătuiește-ți propriile rețetele. Cum?

1. Vezi ce rețete folosești deja. Sigur faci asta dar nu ai văzut niciodată lucrurile prezentate astfel.

2. Identifică rețetele ce reflectă stilul personal ideal. Adaugă la 1.

3. Alege rețetele preferate. Cu ce să începi? Alege din 1 și 2 cca. 2-4 rețete care crezi că te reprezintă mai mult din punct de vedere al croiurilor și nivelului de încredere pe care ți-l dă combinația. Poți să experimentezi alegând 2 pentru muncă și 2 pentru timpul liber.

Doar preferatele! Momentan.



Implementarea rețetelor

Alege ingredientele din dulap. Vezi ce ai și ce lipsește.

Recomand să pornești cu 2 versiuni pentru fiecare ingredient ca să poți să începi să combini și să le porți cât mai repede. Apoi, mai adaugi, dacă îţi permite bugetul. Alege variat: material, croi, texturi, culori, detalii etc.

Exemplu: Pentru fiecare rețetă scrie descrierea fiecărui ingredient pe care îl ai deja în dulap. Apoi verifică ce piese lipsesc, număr/ingredient și realizează o listă cu ceea ce ai vrea să cumperi.

Pont: Pentru a crea mai multe ținute pentru o singură rețetă, ia câteva ingrediente în mai multe culori/ modele/ materiale, având grijă ca acestea să se asorteze între ele.



La final, te invit pe Grupul pentru dezvoltarea stilului personal - Facebook, iar pentru postările din social media utilizează hashtagul #danabarbu.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activă pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel ca și Grupul.


Stay Stylish, db

237 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page